Hirdetés

Nem nyugszik bele a történtekbe a nő, akit melltartó nélkül nem akartak felengedni a repülőgépre

Nap Híre portré Nap Híre

Azt követeli egy utas, hogy személyesen találkozhasson a Delta Airlines vezetőjével, miután úgy érzi, megalázták korábbi utazása során, ugyanis nem viselt melltartót a ruhája alatt. 

Lisa Archbold, a Djette Kiwi művésznevű dj január 22-én utazott Salt Lake Cityből San Franciscóba. Farmer és egy bő fehér poló volt rajta, melltartó nélkül – írja a 24.hu. Ez azonban nem tetszett a gép személyzetének: amikor már mindenki helyet foglalt a gépen, a 38 éves nőt kihívták, és közölték vele, hogy takarja el magát, különben nem utazhat a járaton.

A nő azonben nem akar belenyugodni az esetbe; most sajtótájékoztatót tartott, ahol elmondta, szerinte csak azért büntették meg, mert ,,nem úgy volt nő, ahogy egyesek szerint kellett volna". 

A dj ügyvédje úgy fogalmazott az eseményen: ügyfele nevében levelet írt a Deltának, amelyben találkozót követel a légitársaság elnökével, hogy megvitassák a diszkriminatív esetet: „A férfi utasoktól nem követelik meg, hogy pólójukat inggel vagy kabáttal takarják el. Nekik sem kell melltartót viselniük ahhoz, hogy felszálljanak a repülőgépre vagy a gépen maradjanak.”

Az ügyvéd elmondta azt is: nem is tudta, hogy a tálibok irányítják a Deltát, és szerinte sem ügyfele mellei, sem más nők mellei nem próbáltak még soha eltéríteni egyetlen repülőgépet sem.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés