Hirdetés

Most közölte a rendőrség: Szörnyű gyilkosság történt Budapesten

Nap Híre portré Nap Híre

Halálra szúrta a párját egy holland nő egy bérelhető, VII. kerületi lakásban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy több bejelentés érkezett a rendőrségre egy erősen vérző férfiról hétfőre virradóan a Kazinczy utcából. A megkéselt ember életét már a mentők sem tudták megmenteni - tették hozzá.

A közlemény szerint a bérelhető lakásban egy középkorú holland pár veszett össze, majd a nő egy késsel olyan súlyosan megsebesítette a férfit, hogy az a helyszínen elvérzett.

 A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást, a nőt a helyszínen elfogták, elszámoltatása folyamatban van - áll a közleményben.

A hónap elején arról is beszámoltunk, hogy bestiális gyilkosság történt Zuglóban: egy férfi a saját édesanyját ölhette meg. Mint írtuk, egy nő tett bejelentést a rendőrségen február 7-én este, hogy nem tuda elérni az édesanyját, ezért felkereste a zuglói lakásán, ahol holtan találta az asszonyt. A 69 éves nő halálát bántalmazás okozhatta, a feltételezett elkövetőt, az áldozat fiát pedig két és fél órán belül elfogták a rendőrök. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés