Hirdetés

Most közölték: elfogták azt a rabot, aki megszökött a martonvásári börtönből

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt a naphire.hu is megírta, megszökött egy rab martonvásári börtönből a minap. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BvOP) most közölte, hogy a rendőrök néhány órán belül elfogták a férfit, aki engedély nélkül távozott a büntetés-végrehajtás martonvásári objektumából. A férfi egyébként 50 napos elzárását töltötte, most azonban több éves börtönbünetés vár rá.

Makula György ezredes, a kommunikációs főosztály vezetője elmondta: a férfi szerdán távozott engedély nélkül a Közép-dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet martonvásári objektumából, de néhány órán belül elfogták a büntetés-végrehajtás munkatársai, előállították a gárdonyi rendőrkapitányságra, majd a baracskai bv-intézetbe szállították.

   

Hozzátette: a férfi kisebb súlyú bűncselekmény elkövetése miatt töltötte Martonvásáron az 50 napos elzárását, de meggondolatlan tettével az 50 napos elzárás letöltése helyett több éves börtönbüntetésre számíthat.

Makula György elmondta: az éjszakai kutatásban többek között test- és hőkamerákat, illetve két drónt is használtak, a férfi keresésében a büntetés-végrehajtási szervezet 126 munkatársa és öt szolgálati kutya vett részt, a rendőrség is nagy erőkkel segítette a munkát.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés