Hirdetés

Iszonyatosan megverte, csaknem meggyilkolta párját a börtönből kiengedett szabolcsi drogdíler

Nap Híre portré Nap Híre

Brutálisan összeverte barátnőjét egy férfi a Szabolcs vármegyei Timáron. Alig pár nappal ezelőtt szabadult a börtönből, a nő fogadta be. A férfit most ismét letartóztatták - írja a Tények.

Bilincsben vitték a letartóztatására azt a férfit, aki kishíján halálra verte volt élettársát. A pár azon veszett össze, hogy a nő prostituálként dolgozott, a vita azonban annyira elfajult, hogy a kegyetlen férfi több, mint egy órán keresztül folyamatosan verte élettársát, míg végül a nő elájult. A fejét ütötte, többször belerúgott és a haját is megtépte.

A férfi nem először áll bíróság előtt. A brutális verés előtt alig pár nappal szabadult a börtönből, ahonnan ide, a nővel közös otthonukba ment. A férfinek több gyereke is van.

2023-ban kábítószerkereskedelem miatt fogták el, akkor hat hónapra tartóztatták le. Mielőtt a rendőrök akkor átkutatták a házát a férfi mindenféleképpen meg akart szabadulni a drogtól, ezért lenyelte a tablettákat. Szerencsére a rendőrök észrevették, hogy hogyan próbálta megsemmisíteni a bizonyítékot és azonnal kórházba szállították, ugyanis akkora mennyiséget vett be, hogy akár meg is halhatott volna.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés