Hirdetés

Undorító dolgot művelt a Dűne sztárjával a kollégája, sírva ment haza a forgatásról

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Rebecca Ferguson színésznő egy friss interjúban elmondta, hogy egyszer nem volt hajlandó együtt dolgozni egy olyan sztárral, aki a forgatáson kiabált vele, aminek következtében sírva fakadt.

A svéd sztár a Reign with Josh Smith podcast legújabb részének a vendége volt, és a beszéletés során úgy fogalmazott, hogy egyszer egy "abszolút idióta színésztársával" kellett együtt dolgoznia. Mint mondta, megtanult kiállni magáért, miután ez a sztár durván kritizálta őt, majd megkérte, hogy fordítson neki hátat, amíg ő játszik - írja a BBC.

Ferguson nem árulta el a sztár nevét, illetve nemét sem.

A Dűne színésznője szerint ez a bizonyos színész annyira bizonytalan és dühös volt, mert nem tudta befejezni a jelentetet, majd hozzátette: "szó szerint rám nézett és az egész stáb előtt azt kiabálta, hogy 'Te színésznek nevezed magad? Vele kell együtt dolgoznom?'".

Ferguson kiemelte, hogy megijedt ettől a konfrontációtól, amely során kiabáltak vele. Ráadásul a kiabáló színész volt a film főszereplője, így senki nem védte meg. Ugyanakkor a színésznő végül kiállt magáért, és azt mondta az illetőnek, hogy tűnjön el a szeme elől, mert nem hajlandó vele együtt dolgozni. "Inkább egy teniszlabdának beszélek, de soha többé nem akarlak látni!" - mondta a színésznő.

Azonban a producerek ezután közölték vele, hogy a kiabáló sztárt be kell engedni a forgatásra, mivel ő a főszereplő. Ferguson ezután pedig kijelentette, hogy amikor a közös jeleneteket veszik fel, akkor hátat kell fordítania a társának. 

"Úgy gondoltam, hogy ennek nem kellene így lennie, és emlékszem utána odamentem a rendezőhöz és megkérdeztem tőle, hogy mégis mi történik. A rendező pedig azt mondta, hogy igazam van".

Hozzátette, csak az utóbbi 10-12 évben lett elég magabiztos, hogy szembeszálljon az ilyen típusú viselkedéssel. Bár Ferguson nem nevezte meg a színésztársát, elmondta, hogy nem Tom Cruise-ról van szó, akivel együtt játszott a Mission Impossible-ben, illetve nem is Hugh Jackman volt az indulatos színész, aki A legnagyobb showmanben játszotta a főszerepet a színésznő mellett.

Később Dwayne Johnson az X-oldalán (korábban Twitter) szólalt meg, és azt írta a színésznő interjúja mellé, hogy "utálom ezt látni, de imádom, hogy kiáll magáért. Rebecca volt az őrangyalom, akit a mennyből küldtek a forgatásunkra. Imádom ezt a nőt. Szeretném kideríteni, hogy ki tette ezt".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés