Hirdetés

Eminem ledobta az atomot, bomba slágerrel és sztárokat felvonultató klippel tért vissza

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Slim Shady ismét visszatért, de úgy tűnik, hogy nem hosszú időre.

Ahogy azt április elején a Nap Híre is megírta, Eminem egy true crime-ihletésű trailerrel jelentette be 12. stúdióalbumát, a The Death of Slim Shady (Coup de Grace) című lemezt. A lemez idén nyáron fog megjelenni. Az album első slágerét pedig pénteken tette közzé, ami a "Houdini" címet kapta. A zeneszám Steve Miller Band 1982-es "Abracadabra" című slágerét idézi. 

Ki az a Slim Shady és miért halt meg?

Hivatkozás másolása

Slim Shady Eminem hírhedt, homofób, nőgyűlölő, önutáló, pszichopata alteregója volt; a rapper áttörést jelentő 1999-es nagylemeze róla kapta a címét (a diatalmenet 2000-ben az Eminem polgári nevéről címet kapott Marshall Mathers LP-vel kezdődött igazán), és most a jelek szerint a rapper végleg megöli Slimet.

A rapper az új kislemezének dalszövegében több embert is célba vesz, köztük Meghan Thee Stalliont, saját magát és még a gyerekeit is.

Eminem egy klipet is kiadott a dalhoz, amelyben egy kis segítséget kap néhány híres barátjától - adta hírül a CNN.

A videó azzal kezdődik, hogy az 51 éves rapper zenei menedzsere, Paul Rosenberg egy látszólag nem túl pozitív hangüzenetet hagy az új albummal kapcsolatban a sztárnak, mielőtt Eminem mentora és gyakori munkatársa, Dr. Dre közli vele: "Van egy kis problémánk".

A probléma egy olyan portál, amely időutazást tesz lehetővé a jelen és 2002 között. 50 Cent, Snoop Dogg és Pete Davidson is feltűnik a klipben egy-egy jelenet erejéig.

Eminem a videóban fiatalabb önmagával csatázik, ami a rajongóknak a 2002-es "Without Me" videóját juttathatja eszébe.

Nemrég egy hamis gyászjelentés jelent meg Slim Shady alteregójáról szülővárosának újságjában, a Detroit Free Pressben. Ebben Slim Shady-t "a virágzó underground rapszcéna egyik kóbor szálkájaként" emlegetik.

A "The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)" Eminem 2020-as, "Music to Be Murdered By" című albumát követi. A teljes új zenei album idén nyáron jelenik meg.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés