Hirdetés

Még ez hiányzott a mai napból: itt az MZP vs. Rákay Philip deathmatch

Nap Híre portré Nap Híre

Rákay Philip kiakadt a hódmezővásárhelyi polgármesterre.

Ahogy arról korábban a Naphíre is beszámolt, Rákay Philip elnézést kért a Promenád24-en megjelent cikkek miatt Navracsics Tibor minisztertől, és úgy döntött, hogy eladja a portált, sőt kiszáll a Lázár János-féle ménesbirtokból is. ,,Navracsics Tibortól a Promenád24, szerepüket súlyosan félreértelmező kollégái helyett is elnézést kérek!" – jelentette ki, miután arról kérdezték, hogy tudott-e azokról a cikkekről, amelyekkel a területfejlesztési minisztert járatták le. 

Azonban Rákay Philip hiába adott utasítást a saját portáljának, a jelek szerint nem ért célba – írja az ATV. A portál egyébként néhány hete azért vette elő Navracsicsot, mert a közelmúltban többször is találkozott Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármesterrel. Emiatt pedig durva lejáratókampányt indítottak a miniszter ellen.

Beszámoltunk arról is, hogy az elmúlt egy hétben a negyedik legnagyobb magyar közéleti hirdető a Promenad24 volt Facebookon. A Lázár Jánoshoz köthető lap február 24-e óta 2,2-2,5 millió forintot költött olyan cikkek hirdetésére, amelyek Navracsics Tibort gyalázzák.

Most azonban tovább folytatódik a történet, miután Márki-Zay Péter Kálmánnak hívta Rákay Philipet egy Facebook-bejegyzésben.

A polgármester később ajánlatot tett a Promenád24-et és Rádió7-et kiadó Dél-alföldi Média Centrum Kft. többségi tulajdonrészéért Rákay Philipnek.

Ezzel kapcsolatban kereste meg a Telex Rákayt, aki a válaszában kiemelte, hogy "sem futóbolondokkal, sem hazát árusító dollárcselédekkel nem szoktam üzletelni". Egyúttal arra kérte a hódmezővásárhelyi polgármestert, hogy "szánalmasan bornírt akciói során ne emlegesse néhai édesapámat! Az én nevem – hivatalosan is – Rákay Philip".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés