Hirdetés

Annyira jól sikerült a Lázár-közeli lap Navracsics-gyalázása, hogy Rákay Philip sürgősen eladja benne a tulajdonrészét

Nap Híre portré Nap Híre

Rákay Philip azonnal intézkedni kezdett, és kemény döntést hozott.

Rákay Philip elnézést kért a Promenád24-en megjelent cikkek miatt Navracsics Tibor minisztertől, és úgy döntött, hogy eladja a portált, sőt kiszáll a Lázár János-féle ménesbirtokból is - adta hírül a 24.hu.

"Navracsics Tibortól a Promenád24, szerepüket súlyosan félreértelmező kollégái helyett is elnézést kérek!"

- jelentette ki Rákay a lapnak, miután arról kérdezték, hogy tudott-e azokról a cikkekről, amelyekkel a területfejlesztési minisztert járatták le.

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, az elmúlt egy hétben a negyedik legnagyobb magyar közéleti hirdető a Promenad24 volt Facebookon. A Lázár Jánoshoz köthető lap február 24-e óta 2,2-2,5 millió forintot költött olyan cikkek hirdetésére, amelyek Navracsics Tibort gyalázzák. A hódmezővásárhelyi portál a fővárosi és az országos közönséget is megcélozta, és a hirdetéssel csaknem 5,6 millió megjelenést értek el. Az adatokból az is jól látszik, hogy egy hét alatt többet költöttek hirdetésre, mint Orbán Viktor vagy a megafonos Bohár Dániel. 

"Soros György tömi az egyik zsebét dollárokkal, a másikba Navracsics Tibor pakolná a forrásokat. Hazaáruló politikussal bratyizik a közigazgatási és területfejlesztési miniszter" - ezzel kezdődött egy megjelent cikk, amely szerint Navracsics feltett szándéka, hogy "kitömje a vásárhelyi városvezetőt forrásokkal". A Telex egyébként megjegyezte, hogy bár Lázár propagandalapjaként emlegetik a Promenda24-et, bár hivatalosan a miniszternek nincs semmi köze a miniszterhez.

Egy múlt csütörtöki sajtótájékoztatón egyébként Lázár Jánost Navracsics Tiborról és a hírportál cikkeiről kérdezték, és akkor azt mondta, hogy "kiváló kollégák vagyunk". Ugyanakkor megkegyezte, egyetért azzal, amennyit látott ezekből a megjelent cikkekből. "Jobb, hogy ha politikustársaim elkerülik Hódmezővásárhelyt a következő fél évben" - üzente Lázár János Navracsicsnak és bárkinek, aki Márki-Zay Péterrel fotózkodna a választási kampányban.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés