Hirdetés

Nagy a baj: megszökött egy rettegett gyilkos a börtönből

Nap Híre portré Nap Híre

Csütörtökön megszökött a börtönből Daniel Gee, aki kulcsfontosságú tagja volt 2010-ig a liverpooli szervezett bűnözésnek, és egy fiatalember meggyilkolása is a nevéhez fűződik.

Az emberölés mellett drogdílerként, és bandavezérként is számontartott Danielt még 14 évvel ezelőtt, 2010-ben zárták börtönbe, miután kiderült, hogy 2008 újév apján lelőtt egy tinédzser fiút - idézte fel a Bors. A lap beszámolója szerint Daniel a Kirklevington Grange börtönben raboskodott eddig, amely egy D-kategóriájú börtön, vagyis a jobb helyek közé tartozik, mert nagyobb szabadságot enged meg a raboknak, akik civil munkát is végezhetnek és elhagyhatják az épületet is engedéllyel. Azért is ritka a szökés az ilyen intézményekből, mert amennyiben újra letartóztatják a bűnözőket, akkor nagyon kevés esélyük van rá, hogy ugyanilyen jó helyre kerülhessenek.

A Büntetés-végrehajtási Szolgálat szóvivője Daniel szökésével kapcsolatban úgy nyilatkozott: "A D kategóriás börtönökben minden fogvatartott alaposan felméri a kockázatot, és nagyon ritka a szökés. A szabályokat megszegőket ugyanis szigorúan büntetik, és hosszabbítást kaphatnak a rácsok mögött. Most a rendőrséggel együtt dolgozva próbáljuk megtalálni az elszökött fogolyt."

Azt nem tudni, hogy 14 év után miért pont most szökött meg Daniel Gee a börtönből, azonban mivel korábban ő volt a liverpool-i maffia egyik vezetője, hatalmas erőket mozgósít most a rendőrség, hogy megtalálják a férfit. Emellett nyilvános fotójával egyetemben körözést adtak ki a férfi ellen.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés