Hirdetés

Megszökött egy veszélyes rab a börtönből, sürgős riasztást adott ki a rendőrség

Garai Kitti portré Garai Kitti

Sürgős hajtóvadászat indított a brit rendőrség, miután egy rab megszökött január 12-én megszökött a Sudbury fegyházból, ahol a büntetését töltötte.

A rendőrség figyelmeztetést adott ki a lakosságnak, hogy ha látják a rabot, ne közelítsék meg, és azonnal értesítsék a hatóságokat. A 26 éves Frankie Michael O'Leary január 12-én, pénteken szökött meg a Sudbury fegyházból. O'Leary még 2021-ben került börtönbe szándékos súlyos testi sértésért, és 7 év 10 hónapos büntetését töltötte. 

A derbyshire-i rendőrség egy fotót is megosztott a veszélyes rabról, és felszólítottak mindenkit: ha látják valahol a férfit, maradjanak távol tőle. Emellett arra kérték a lakosságot, ha bármilyen információt tudnak a 26 éves rabról, értesítsék a hatóságokat - írja a Sun.

Közölték, O'Leary 170 centi magas, barna haja van, amely oldalt rövidebb, felül hosszabb. Testalkata vékony, a szeme pedig kék színű. "Amikor utoljára látták, egy fekete Under Armour melegítőnadrágot, egy fekete pufikabátot és egy pár fehér-szürke Nike edzőcipőt viselt" - tették hozzá.

A szökött rabnak több nagyvárosban is vannak kapcsolatai, többek között Londonban, Bedfordshireben, Dorsetben, Észak-Walesben, Brigtonban, Hove-ban és Cambridgeshireban is feltűnhet. 

A rendőrség azt kérti, bárki, aki látja a rabot, azonnal hívja a 999-es segélyhívószámot.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés