Hirdetés

Putyin már megint rákos és mindjárt megpuccsolják

Garai Kitti portré Garai Kitti

Nem telik el úgy nap, hogy az orosz elnökről ne derülne ki valami nagyon durva dolog. Most ismét felröppent a hír, hogy már megint rákos.

Most épp az derült ki egy amerikai hírszerzési dokumentumból, hogy kemoterápiával kezelhetik Vlagyimir Putyint, miközben vezető tábornokai egy összeesküvésre készülnek a háború feladása érdekében - adta hírül a Blikk. A lap felidézte, hogy a közelmúltban terjedt el az a pletyka is, hogy az orosz elnök súlyos fejfájásra és homályos látásra, valamint nyelvzsibbadásra panaszkodott, sőt, mmi több, a jobb karjában és lábában részlegesen el is veszítette az érzékelést. 

Mindeközben az is terjed a bulvármédiában, hogy Oroszország legfontosabb tábornokai összeesküvést szerveznek az ukrajnai háború szándékos elveszítésére, amíg Vlagyimir Putyin kemoterápiás kezelés alatt áll.

Állítólag Putyin sürgős orvosi ellátásra szorult, de a gyógyszerek szedését és a többnapos pihenőt még az orvos tanácsa ellenére is elutasította. 

Korábban az atv.hu is megírta, hogy Putyin vagy beteg, vagy haldoklik, de az is lehet, hogy már meg is halt. De olyan döbbenetes hírek is felröppentek az orosz elnökről, hogy csak leesett a lépcsőn és besz*rt, amitől még Kim Dzsong Un is szomorú lett. 

Mióta kitört a háború, a The Sun többször is írt arról, hogy Putyin Parkinson-kóros és hasnyálmirigyrákban szenved, a Frankfurter Rundschau elemzője szerint pedig forradalom készül ellene. John Sweeney brit újságíró úgy értesült: Putyin nemcsak megbukott és súlyos beteg, valamint megmérgezte saját magát, de úgy is néz ki, mint egy hörcsög, Kirilo Budanov ukrán titkosszolgálati vezető pedig úgy értesült, hogy nem valószínű, hogy Putyin megéri a háború végét.

A Daily Mail pedig arról írt korábban, hogy Putyin azért hagyta ki a G20-országok indonéziai csúcstalálkozóját, mert attól fél, ott egy kollégája fel találja pofozni. Később aztán olyan információk keringtek az orosz elnökről, hogy nemcsak rákos és/vagy halott, de a kazah elnökkel folytatott találkozóján már a lába is rángott.

Később olyan hírek terjedtek el természetesen a brit bulvármédiában, hogy Putyin leesett a lépcsőn és összesz*rta magát, a The Sun című bulvárlap pedig arról írt, hogy Putyin arca duzzadt, tehát nyilván halálos beteg. 

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés