Hirdetés

Putyin borzalmasan ideges lesz, ha ezt elolvassa

Nap Híre portré Nap Híre

Folytatódik a véres háború, ám úgy tűnik, az oroszok is szenvednek el veszteségeket. 

A korábbi három után újabb Szuhoj–34-es vadászbombázót lőtt le az ukrán légvédelem. Ezt Krímtől északkeletre lévő Melitopol városa környékén vadászták le Patriot légvédelmi rendszerrel - írja a Privátbankár

Közben úgy tűnik, a Kercsi híd nem fogja túlélni 2024-et, az ukránok jó eséllyel tönkre akarják tenni – mondta Ben Hodges amerikai nyugalmazott tábornok. Ez rettentően fel fogja bőszíteni Vlagyimir Putyint. Az orosz katonaság legsebezhetőbb pontja, hogy sosem volt felkészülve arra, hogy hosszú távon logisztikai támogatást adjon külföldön harcoló csapatoknak. Az orosz katonák tömegét éppen azzal lehet ellensúlyozni, hogy a nyugat megadja az eszközöket az ennek hátterében lévő logisztikai támogatás leromboláshoz - írja a portál.

Az orosz hadsereg támadásaiban olyan sokan halnak meg, hogy az emberek ipari lemészárlásának tekinthető, ami még egy újabb mozgósítás esetén sem lehet fenntartani – mondta Philip Ingram brit hírszerzési szakértő. Ettől persze még nagyon hosszú ideig megtarthatják a megszállt területeket. Nem lehet megjósolni, mikor érik el ezek az áldozatok az orosz társadalom tűrésküszöbét.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés