Hirdetés

Putyinnak egyre romlik az állapota: elviselhetetlen rohamai vannak

Garai Kitti portré Garai Kitti

Az orosz elnök több alkalommal is megszakította a megbeszéleseit, ugyanis elviselhetetlen köhögési rohamok törtek rá. A hírek szerint több kilót is fogyott, a családja nagyon aggódik az állapota miatt - állítják a Kreml-közeli források. 

Mint ismert, régóta kering az a hír, hogy Putyin betegséggel küzd, egyesek azt állítják, hogy rákos. Az információk szerint rohamosan romlik az egészségügyi állapota, az elmúlt hónapokban nyolc kilót fogyott és brutális köhögési rohamok törnek rá. A Naphire arról is beszámolt, hogy egy furcsa folt jelent meg az orosz elnök kezén. Sokan úgy vélik, hogy infúziós katéter nyomai láthatók rajta.

A General SVR (Oroszország külföldi hírszerző szolgálatának) brit kiadványa szerint az elméletet alátámasztják az orosz vezetőről megjelent legfrissebb információk, ugyanis a múlt hétvégén Putyin láthatóan orvosi vizsgálaton esett át.

Úgy látják, Putyin ennek ellenére továbbra is aktívan végzi politikai munkáját, mivel ugyanazon a hétvégén meglátogatott néhány orosz csapatot, akik Ukrajnába tartottak - írta a Blikk.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés