Hirdetés

Nincsenek szavak: így búcsúzik fia az elhunyt Potápi Árpádtól

Nap Híre portré Nap Híre

Potápi Árpád János fia szívszorítóan búcsúzik elhunyt édesapjától: „Köszönöm, hogy a legjobb Édesapa és példakép voltál számomra”. 

57 éves korában, csütörtökön váratlanul elhunyt Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára. A tragikus hirtelenséggel elhunyt Potápi a nemzetpolitika meghatározó alakja volt, a halála nagy űrt hagy maga után a barátai szívében. Most a politikus fia is egy fájdalmas posztban búcsúzott el imádott édesapjától – írja a Blikk

Mint ismert, 57 évesen meghalt Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár. A Fideszben teljes a sokk, ugyanis ő volt az az ember, akit tényleg mindenki szeretett. A halálhíre óta többek között Orbán Viktor, Kocsis Máté, Semjén Zsolt is a Facebookon búcsúzott el tőle. A Blikk információi szerint Potápi edzés közben, egy futópadon lett rosszul, a halálát szívinfarktus okozhatta.

Az államtitkár fia, Potápi András a közösségi oldalán osztott meg néhány fotót, amelyeken az édesapja és ő látható, majd pár érzelmes sorban üzent neki. 

„Drága Édesapám! »Annyi mindent kéne még elmondanom, s, ha nem teszem, talán már nem is lesz rá alkalom.« Sok mindent tudnék írni, de azt hiszem, hogy kettőnk kapcsolatát úgy tudnám kifejezni, hogy: Köszönöm, hogy a legjobb Édesapa és példakép voltál számomra. Ezúton szeretném megköszönni Mindenkinek az együttérző gondolatokat és szavakat, és köszönöm Bonyhád városnak, hogy az este folyamán mécseseket gyújtottak a városháza előtt. Üdv, Szerető Fiad (a rég nem látott rokonod)” – írta a bejegyzésben.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés