Hirdetés

Nem sokon múlt a tragédia, Polgár Árpád sokkoló balesetet szenvedett

Nap Híre portré Nap Híre

Polgár Árpád még februárban esett akkorát, hogy a koponyája bevérzett.

Polgár Árpád és Polgár Tünde
Polgár Árpád és Polgár Tünde

Polgár Árpád és Polgár Tünde a Youtube-on meséltek arról, hogy a férfi még február végén szenvedett csúnya balesetet - írja a 24.hu.

Polgár Árpád elcsúszott floridai házuk teraszán és “brutálisan nagyot esett”.

“Árpi elcsúszott a teraszon, és arra rohantam oda, hogy nem kap levegőt, fennakadtak a szemei, és csak rázkódik a földön, mint akinek epilepsziás rohama van. Azt hittem, hogy megint a háta, mert egyszer már eltörte a gerincét. Azonnal üvöltöttem Daninak, hogy hívja a mentőt. Hat percen belül itt volt a mentő, akkor Árpi felpattant, elkezdett öltözni, látszott, hogy fogalma sincs, hogy hol van, semmiről nem tud. Rosszul lett, kijött belőle minden, ott találtak rá a mentősök, onnan sikerült a kórházba bevinni” - vallott Polgár Tünde. A nő a sokk hatására pánikrohamot kapott.

Polgár Árpád az intenzív osztályra került, ahol kiderült, akkora esést szenvedett, amely során az agya előre ütközött a koponyájának, és bevérzett. Az ehhez hasonló sérüléseket az esetek 10 százalékában élik túl. A férfi nem emlékszik a balesetére, majdnem teljes hét kiesett az emlékezetéből.

Lassan egy hónappal az esés után Polgár Árpád sokkal jobban van, de nagyon vigyáznia kell magára, jelenleg ugyanis a legkisebb fejsérülés is végzetes lehet a számára.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés