Hirdetés

Playstation oroszlánkölyökkel, kitálalt a brit szurkoló a sejknél töltött éjszakáról

Morvay Péter portré Morvay Péter

Elképesztő élményekről számolt be az a brit szurkoló, akit a katari uralkodó család egyik tagja megívott a 200 milliárd forint értékű villájába.

A 23 éves Alex Sullivan azzal lett híres, hogy a katari világbajnokságon töltött első éjszakáján képeket töltött fel magáról egy oroszlánkölyökkel. Nem hagyományos állatkertben járt, a meseszerű történetéről most a Sun című lapnak számolt be.

A háromoroszlánosok szurkolója az apjával, Tommyval és barátjával, Johnnal éppen egy dohai szupermarketben vásárolt sört, amikor állításuk szerint találkoztak a katari uralkodó emír családjának egyik tagjával.

Nagy meglepetésükre a sejk nem a rendőröket hívta rájuk az alkoholtilalom miatt, hanem meghívta őket a hatalmas palotájába, amelyhez saját állatkert is tartozik. 

Amikor beültek a tűzvörös Lamborghinibe, még aggódtak egy kicsit, mi várhat rájuk a 460 millió fontos (200 milliárd forint) kastélyban, de kellemesen csalódtak. 

Mint elmondták, kőgazdag vendéglátóik "hihetetlenül nagylelkűek és vendégszeretők" voltak.

„Remekül elbeszélgettünk, teljesen hétköznapi és barátságos emberek” 

– mondta Alex.

Az álomszerű történet képei bejárták a világsajtót, különösen az oroszlánkölykökkel készült képek nyerték meg a brit szívét, lévén a nemzeti csapat jelképe éppen három oroszlán.

A katari sejk állatkertének egyik oroszlánkölyke is beszállt a mókába
A katari sejk állatkertének egyik oroszlánkölyke is beszállt a mókába

"Van egy privát állatkertje oroszlánkölykökkel, különböző ragadozó madarakkal és néhány majommal” – mesélte Alex, aki most több felvételt is megosztott a hihetetlen kalandról.

Az egyik klipen az látható, amint a palota egyik luxustermében a brit vendégek PlayStation 4-et játszanak a sejkkel. A szurkolók további élményeikről is beszámoltak Katarban.

Az első mérkőzés előtt egy bárban találkoztak néhány iráni szurkolóval.

"Megöleltek és kezet fogtak velünk. Megegyeztünk, hogy mi fizetjük az italokat, ha ők nyernek, és ők fizetnek, ha mi nyerünk”

Miután Anglia 6-2-re rommá verte Iránt, Alex megjegyezte: "Ez egy nagy kör lesz!".

A katari vb friss hírei itt olvashatók.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés