Hirdetés

Gusztustalan dolgot művelt a pizzafutár, nem jutunk szóhoz

Nap Híre portré Nap Híre

Kevesellte a borravalót, ezért undorítóan viselkedett a pizzafutár egy nővel. Az incidensről egy videó is felkerült a TikTok-ra, a kommentelők nagyon kiakadtak: elítélték és bunkónak nevezték az amerikai férfi reakcióját, akinek mindez a munkahelyébe került. 

5 dolláros (mintegy 1800 forintos) borravalót kapott egy amerikai ételfutár egy 20 dolláros (7000 forintos) pizza kiszállításáért, ám kevesellte az összeget, így felháborodott és káromkodni kezdett Az ételt rendelő Lacey Purciful egy videót is megosztott az esetről a TikTokon: ezen az ételfutár látható, amint házhoz szállítja a pizzáját. A nő miután átadta a pénzt, azt mondta neki, "szívesen", ám ezen a futár még inkább felhúzta magát, majd így köszönt el a nőtől: "baszd meg!" - szúrta ki a szeretlekmagyarorszag.hu.

Az internet népe nagyon kiakadt a férfi reakcióján. Egy szarkasztikus kommentelő például azt írta: "Talán azt várta, hogy borravalóként add neki a házadat." Egy másik hozzászóló szerint pedig nem ártana, ha a futár a jó modor mellett matematikát is tanulna: "5 dolcsi 20 dollárért 25 százalékos borravalót jelent, a futárnak nemcsak jó modort kellene tanulnia, hanem matematikát is."

Lacey egyébként elárulta, hogy a Coreyként azonosított pizzafutárt az eset nyilvánosságra kerülése után kirúgta a DoorDash futárszolgálat. A cég szóvivője közölte: a tiszteletteljes borravalókérést elfogadhatónak tartják, de a zaklatás és a bántalmazás minden formáját elutasítják. "Elvárjuk mindenkitől, hogy tisztelettel bánjon másokkal, és szabályainkat következetesen betartatjuk” – tette hozzá a szóvivő.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés