Hirdetés

Elon Musk undorító dolgot művelt, ezért perre megy a milliárdos gyermekeinek az anyja

Nap Híre portré Nap Híre

A hírek szerint a Tesla vezérigazgatója nem engedi a volt élettársának, hogy látogassa a legkisebb közös gyermeküket.

Elon Musk volt párja, a Grimes néven ismert énekesnő perre megy, miután az üzletember megtiltotta neki, hogy meglátogassa a legkisebb közös fiukat. Az énekesnő korábban a közösségi médiában is felszólította a gyermeke apját, engedje meg, hogy találkozhasson a legkisebb fiával, de mivel ez nem teljesült, így Grimes múlt pénteken a bírósághoz fordult.

Az énekesnő ugyanis benyújtotta a szülői felügyeleti jogokkal kapcsolatos dokumentumokat - írja a Blikk. A lap kiemelte, hogy Grimesnek és Elon Musknak három közös gyermeke született, a legidősebb a kimondhatatlan nevű X Æ A-12, aki most három éves és nemrég Novák Katalinnal is találkozott. A második gyermekük, Exa Dark Sideræl egy évvel ezelőtt titokban látta meg a napvilágot, béranya segítségével. Nemrég pedig bejelentették, hogy titokban megszületett a harmadik gyermekük is, aki a Techno Mechanicus nevet viseli.

Az énekesnő most azért küzd, hogy őt láthassa. Grimes egyébként soha sem volt Musk felesége, és mint a lap kiemelte, a bírók ilyen helyzetekben általában közös felügyeleti jogot ítélnek meg, kivéve, ha valamelyik szülőt alkalmatlannak találják a gyereknevelésre.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés