Hirdetés

Novák Katalin egy újabb szövetségesre lelt Elon Muskban

Nap Híre portré Nap Híre

A köztársasági elnök végre elárulta, hogy miről egyeztetett a világ leggazdagabb emberével. 

Ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, Novák Katalin korábban meghívta a világ egyik leggazdabb emberét, Elon Muskot Magyarországra, méghozzá a Budapesti Demográfiai Csúcsra. Az üzletember azonban más elfoglaltságai miatt nem tudott ellátogatni hazánkba. 

Novák Katalin és Elon Musk most bepótolta a találkozót Amerikában. A köztársasági elnök azt is elárulta, miről egyeztetett Muskkal. 

"Elon Musk - egy újabb szövetséges a családok szabadságharcában és a békemisszióban" - kezdte bejegyzését Novák Katalin. 

Magyarországon kívül is egyre többen látják, hogy a nyugaton beköszöntött demográfiai jégkorszak az általunk megismert világ végével fenyeget. Hazánk elsőként helyezte a családpártiságot a demográfiai küzdelem középpontjába. Elon Muskkal arról beszélgettünk, mit tehetünk közösen azért, hogy a fiatalok bátrabban merjenek igent mondani a gyermekekre. A gyermektelenség korunk legaggasztóbb jelensége. Elon Musk személyében egy új szövetségesünk lett a családok szabadságharcában, aki ismeri és elismeri Magyarország családközpontú programját

- jelentette be a köztársasági elnök, aki arról is beszámolt, hogy Muskkal az ukrajnai háborúról is beszélgettek. "Egyetértettünk, hogy mielőbbi tűzszünetre és tartós békére van szükség. Annak külön örülök, hogy a kárpátaljai magyarság problémáit is megértette beszélgetésünknek köszönhetően" - tette hozzá. 

Novák Katalin a bejegyzést azzal zárta: "A gyermekvállalás menti meg a világot."

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés