Hirdetés

Hihetetlen: pénzzel teli borítékot kaptak a helyiek karácsonyra ebben a városban

Garai Kitti portré Garai Kitti

Egy rejtélyes ajándékozó hihetetlen dolgot adott az angliai Nottingham-ban élő lakosoknak karácsonyra: 100 fontot, azaz nagyjából 45 ezer forintot tartalmazó borítókét dobott be több postaládába is. A leveleket december 23-án, pénteken kézbesítették, így bizonyára nagy meglepetést okoztak mindenkinek, akinek jutott a döbbenetes meglepetésből.

A "Random Act of Kindness" (Kedvesség találomra) akció egyébként lassan már hagyománnyá válik Angliában, ugyanis már 2021-ben és 2020-ban is megjelentek a pénzzel teli borítékok a postaládákban - számolt be a szeretlekmagyarorszag.hu.

"A fiam fedezte fel a borítékot, először odaszaladt hozzám, és azt kiabálta, hogy „a Mikulástól van?”. Majd odaadta, és hát őszintén szólva, le voltam nyűgözve. Ilyen dolgok sosem történtek még velem. Láttam, hogy korábban kaptak mások is hasonlót, de én még nem, és különösen idén jött jól a kedves gesztus. Bárki is csinálja, titokzatos hős, és neki van a legnagyobb szíve" - mondta meghatódva egy 29 éves családapa, aki azt is elárulta, egy részét édességre költi a fiai, másik részéből pedig feltölti a gázt és az elektromos áramot, valamint adakozni is tervez belőle.

Karácsony a magyaroknál

Hivatkozás másolása

Nemrégiben megírtuk, a magyarok a rezsiválság és az infláció okozta nehézségek miatt idén visszafogottabban vásároltak karácsonyra. Bár az üzleteket így is ellepték a tömegek, a legtöbb vásárló arról számolt be, hogy azért töltöttek idén hosszabb időt a plázákban, mert az olcsóbb ajándékok után kutakodtak. 

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés