Hirdetés

Pécs is nagy szerepet játszott Rihanna Super Bowl show-ja alatt

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara a közösségi oldalán osztotta meg a hírt, miszerint a világsztár pécsi kesztyűt viselt a Super Bowl félidei show-ja alatt.

Ahogy arról már a Naphíre is beszámolt, Rihanna volt az idei Super Bowl félidei show-jának a sztárfellépője. A 13 perces koncertjét Amerikában több mint 120 millióan követték a tévék előtt, és a Youtube-ra feltöltött videó is már több mint 37 millióan látták. A műsor látványában is fantasztikus volt, ráadásul váratlanul azt is bejelentette az énekesnő, hogy második gyermekével várandós.

Azonban térjünk még egy kicsit vissza a kesztyűre, hiszen ennek köszönhetően Magyarország egy kis darabja is ott lehetett a színpadon. Rihanna kesztyűjét ugyanis a Pécsi Gloves International készítette. A Facebook-bejegyzésben kiemelték, hogy az énekesnő számára több variáció is készült, végül a stylistjával a tűzpiros báránybőr mellett tették le a voksukat - írja a 24.hu.

Rihanna nem először viseli a cég által előállított terméket, így a méret levétele már nem is volt kérdés. Egy ilyen volumenű produkció esetében több szettel is készülnek a stylistok, viszont ez most egy különleges eset volt a kabát választásakor. A művésznő ezzel a szettel tisztelgett a tavaly elhunyt André Leon Talley tervező előtt

- olvasható a posztban, amiben azt is kiemelték, hogy más neves sztárok is viselték már a pécsi szakember munkáit.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés