Hirdetés

Pataky Attila nem fél a haláltól

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Az énekes szerint minden pillanatban észre kell venni az élet igazán fontos dolgait, mert bármikor vége lehet földi pályafutásunknak.

Pataky Attila a Borsnak arról beszélt: édesanyjától azt tanulta, hogy minden nap le kell hajolni minden "boldogságmorzsáért", mert nem lehet tudni, másnap reggel felébredünk-e. 

Az énekes - aki nemrég egyébként arról beszélt, hogy sátáni energiák irányítják Amerikát - azt is elmondta: ha találkozna gyermekkori énjével, átölelné és nagyon szeretné őt, mert megérdemli.

"Az ember hajlamos elég komoly önvádakkal élni, amikor hibáztatja magát különböző dolgokért. Anyukám megtanított arra, hogy a jelenben éljek és ezt is teszem. Kerek a világ. Erre koncentrálok, nem pedig arra, hogy mit szúrtam el 5 vagy 10 évvel ezelőtt" – fejtette ki az Edda énekese, hozzátéve, az egyik legnagyobb erényeként tartja számon, hogy képes a változásra és a változtatásra, míg a legtöbb ember a folytonos biztonságot tartja szem előtt, hiszen általában utóbbi a könnyebbik út.

Őszintén elmondta azt is, ha másnap magához szólítaná őt a mindenható, hiányérzet nélkül indulna útnak.

Korábban írtunk arról, hogy Pataky Attila beszélgetni szokott a szobraival, sőt, egy bizonyos idő elteltével válaszolnak is neki. De az énekes elárulta már azt is, mi történt pontosan Zámbó Jimmy fegyverével. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés