Hirdetés

Pataky Attila szerint sátáni energiák irányítják Amerikát

Nap Híre portré Nap Híre

Hosszú, tartalmas interjút adott Pataky Attila az ufókról és arról, hogy miért Orbán Viktor-fan.

A Mandiner készített hosszú interjút Pataky Attilával, amiben többek között arról is beszélt, hogy érez olyankor, amikor mások azt mondják, elvitték az eszét az ufók. “A sötét oldal a félelemre, a szorongásra, a jövőkép-nélküliségre épít, a fegyvere pedig a hazugság és a cinizmus. Erre építi a hatalmát, s az a terve, hogy meggyengítsen, test- és elmerabszolgává tegyen. Rá nézve veszélyesek a gondolkodók. Különösen a művészek, a zenészek, mert a zene az egyik legmagasabb szintű rezgésforma, lehetőség átadni érzelmeket. Tartanak tőle. Így tőlem is. Velem viszont nem bírnak” - fogalmazott az Edda frontembere.

Az orosz-ukrán háborúra szerinte az Egyesült Államok - amit sátáni energiák irányítanak - már 8-10 éve készíti elő, uszítva az ukránokat és provokálva az oroszokat.

“Én Orbán Viktor-fan vagyok. Orbán Viktor Ukrajnában is békét akar” - mondta, majd hozzátette: “. Nemrég egy másik oldalt képviselő újságíró feltette nekem a kérdést: miért ez a nagy Fidesz-mánia? Azt válaszoltam neki: baromi egyszerű a dolog, amit a Fidesz mond, azt értem, tőletek viszont megrettenek, mert csak ártani akartok, káoszt teremteni, szembementek a világ teremtett rendjével.”

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés