Hirdetés

Most érkezett: Pásztor Anna szerint meg akarták ölni

Nap Híre portré Nap Híre

Pásztor Anna nemrég lerántotta a leplet arról, hogy milyen extrém körülmények között szerzi a dalait. Az énekesnő titka, hogy gyakran a kocsijában, vezetés közben találja ki a szöveget, ami miatt egyszer majdnem balesetet is szenvedett.

Az énekesnő veszélyesen szeret élni, olyannyira, hogy gyakran vezeés közben írja a dalszövegeit. "Várjál Bendzsike és Zoéka, anya a telefonjában már megint ír" - mondta az énekesnő a Biri Balázs-podcastban, majd hozzátette, olykor még a gyerekeket is csendre inti, nehogy elfelejtse az ötleteit. Néha pedig olyan hosszúra nyúlik a folyamat, hogy félre kell állnia, amíg be nem fejezi a munkát.

Nem titkolja, rendszeresen támadnak újabb és újabb ötletei akkor is, amikor egyedül utazik, ezt viszont a többi sofőr nem szokta jó szemmel nézni - írja a Blikk.

Volt már olyan, hogy a pirosnál egy kamion ledudálta az agyamat. A Játék az egész refrénje úgy született meg, hogy fent voltam valahol Budán, és a pirosnál nem tudtam tovább menni, mert le kellett írnom. Egy óriási kamion mögöttem meg akart ölni... mondtam, hogy nem érdekel, üssél el, de ezt le kell írnom, mert megvan a refrén

- mesélte nevetve a népszerű énekesnő, aki sírva mutogatta a sofőrnek, hogy menjen el mellette.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés