Hirdetés

Pokoli évek után ért Pásztor Anna célegyenesbe

 portré

Mindenét pénzzé tette, hitelt vett fel és kölcsönkért - az ATV #Bochkorban most kiderült, a jelek szerint Pásztor Anna álma heteken belül megvalósul. Bár - mint ahogyan azt a Naphire.hu-nak elismerte - szellemileg és lelkileg is megviselte ez az időszak.

“Ennek az építkezésnek úgy vágtál neki, hogy nem volt meg az anyagi terved” - dobta fel a labdát már az ATV #Bochkor első részében a műsorvezető Pásztor Annának, aki elismerte: ez bizony így történt. “15 millió forintom volt, meg egy telkem” - mondta Bochkor Gábornak, majd azt is hozzátette: az élet kegyes volt hozzá és váratlan segítséget kapott. “Örököltem egy tanyát, amit senki nem tudott eladni a családban, mondtam, jó. Két fűszál is jó, adjátok. És olyan szinten el tudtam adni, hogy azért kaptunk 15 millió forintot. A világ végén egy tanyáért” - mondta a Naphire.hu információi szerint a felvételen, majd az is kiderült, feltehetően a főváros legkisebb lakása volt az övé, amitől szintén sikerült megszabadulnia. “Volt egy ilyen nagyon pici lakásom, írd és mondd, 9 nm - sikerült azt is eladni áron felül. A régi kocsinkat eladtuk, felvettünk kölcsönt és mondom: Jézustól is könyörögve kölcsönkértem egy kis dellát” - összegezte élete projektjének fedezetét a népszerű énekesnő.

Pásztor Anna a műsorban azt mondta: 4-8 hét és 26 albérlet után végre beköltözhet a két gyermekével az első saját otthonába. Ugyanakkor még mindig nem tudja, milyen lesz, hiszen folyamatosan dönt mindenről a szakemberek kérdéseire válaszolva. “Méretarányosan lerajzoltam 3D-ben az egészet” - mondta a kezdetekről. A Naphire.hu-t a felvétel után pedig beavatta a részletekbe, így kiderült az is, miért viselte meg ennyire nőként, anyaként, zenekar-vezetőként ez az időszak. “A Dohány utcában volt a 9 nm-es lakásom, ott voltam egyetemista. Édesanyám nevére svájci jelzálogkölcsönnel vettük, 17 évi fizettem, három éve járt le. Utána sikerült eladni. De volt egy régi Peugeot-nk is, használtan vettük, de most tök jó áron el tudtam adni. Közben az egyik fateromtól kaptam egy lakóautót, ami a faházunk mellett állt, hogy ha lejönnek vigyázni az unokákra, tudjanak hol aludni, mert bent nem fértek el. Most majd ezt próbáljuk eladni” - sorolta a Naphire.hu-nak Anna, aki embert próbáló éveken van túl.

A házavató egyelőre fel sem merül a fejében. “Először felépülünk lelkileg, meg szellemileg, mert ez pokol. Amikor egy ilyenbe belevágsz, az nagyon megviseli az embert. Nem tudod, hogy mi a következő, hova lépsz, miből. És amikor már tényleg úgy néz ki, hogy lesz belőle valami, akkor jönnek a féléve leállások, a pénzelfogyások és a folyamatosan felmerülő problémák. Például: kéne venni konnektorokat. 400 ezer forint. És ilyenből van ezer. És akkor beázik. És összedől. És oda lehet. Oda meg nem. És mindezt nőként, anyaként, zenekarvezetőként… - kimerítő volt. Úgyhogy akkor lesz házavató, ha lelkileg nullára kijövünk. Ha bent vagyunk, minden működik, van WC-nk, zuhanyzónk” - magyarázta lapunknak Pásztor Anna.

S hogy kinek nem rúgott gólt Kabát Peti? Hány évesen káromkodott először Jakupcsek Gabi? S Ganxta Zolee milyen gyerek volt? Mindez kiderült vasárnap este az ATV #Bochkor című műsorból a Heti Napló Sváby Andrással után.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés