Hirdetés

Leégett a magányos magyar színésznő háza, mentők és tűzoltók rohantak a helyszínre

Nap Híre portré Nap Híre

Nagyon megrémült vasárnap hajnalban Papadimitriu Athina, mikor egy hatalmas zajra ébredt, majd azt vette észre, hogy ég a háza. A Jászai Mari-díjas színésznő nagyon megijedt, de azonnal hívta a 112-t. A helyszínre három tűzoltó és egy mentőautó indult, miközben a diszpécser próbálta a színésznőt nyugtatgatni.

A Jászai-Mari díjas színésznő a Borsnak nyilatkozott a történtekről. Elmondta, hogy érezte, hogy valami nagy baj van, és azonnal kiugrott az ágyból és ment a hang felé.

A folyosót már beborította a füst, de mentem tovább, és ahogy a kazánházba benyitottam, méteres lángok álltak, mint egy indián máglya. Hirtelen azt sem tudtam, mit csináljak. Persze, hogy megijedtem, de végiggondoltam, hogy mit tegyek. Tudtam, hogy vizet ilyenkor a bojler miatt nem szabad, mert én is odaveszhetek, de egy ronggyal sem tudtam volna mit kezdeni, így gyorsan visszacsuktam az ajtót

- részletezte a történteket. Athina azt is elmondta, hogy mivel elmúlt 65 éves és egyedül él a falu végén, így nemrég rendelt magának egy Gondosórát, amit azóta a kezén hord. "Nem hittem, hogy ilyen hamar használni is fogom, de most felavattam. Meglepetésemre a gomb megnyomása után már a vonalban is volt a diszpécser, miközben a másik fülemen a tűzoltókkal beszéltem, ráadásul közben a tűzjelző is megszólalt" - idézte fel a színésznő mondatait a Blikk.

Athinát a mentőautóban megvizsgálták, amíg a tűzoltók végezték a munkájukat. Elmondása szerint megdicsérték őt a szakemberek azért, hogy visszacsukta az ajtót, hiszen így a tűz oxigén nélkül maradt, majd magától kihunyt, nem terjedt tovább.

A színésznő elmondta, hatalmas a kár, de konkrétumot majd csak a biztosító tud majd mondani. "Cserélni kell a bojlert, a vezetékeket, s úgy néz ki, a kazánt is és mindent, amit a tűz tönkretett. Most napokig nem lesz áramom, így vizem se. Mondanám, hogy romantikus a gyertyafény, de áram nélkül nem sok mindent tudok csinálni. Pár éve előrelátó voltam, és építtettem egy téglakályhát, hiszen én a kazánban is fával fűtök, amit most használok is, hogy ne fagyjanak el a csövek, a vezetékek. Szerencsére Elektra lányom három házzal odébb lakik, aludni átmegyek hozzá" - mondta.

Szerencsére a színésznőt nem hagyta el a humora, és viccesen meg is jegyezte a gyerekeinek, hogy advent harmadik vasárnapján égett nála is a láng, csak nem a gyertyán. Amiatt viszont nagyon szomorú, hogy pont a legrosszabbkor, karácsony előtt történt meg vele mindez.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés