Hirdetés

Nagyon-nagyon gyanús fotó készült Palvin Barbiról, egyből beindult a találgatás

Nap Híre portré Nap Híre

A modell férjével ünnepelte a születésnapját, de egyes kommentelők arra gbyanakszanak, hogy talán nem is ketten vannak a képen.

Nyáron Magyarországon házasodott össze Palvin Barbi és Dylan Sprouse. A modell kezét párja korábban egy gyönyörű gyémántgyűrűvel kérte meg, ami nem meglepő, hiszen mint kiderült, Barbi is hatalmas vagyonnal rendelkezik. 

A modell október 8-án ünnepelte 30. születésnapját, ebből az alkalomból férje néhány fotót osztott meg meseszép hitveséről a közösségi oldalán. A képeken az látszik, hogy Dylan és Barbi egy kellemes bortúrán vettek részt, de az egyik fotón kiszúrtak valamit az emberek, ami rögtön kiemelt pletykatéma is lett - írja a Promotions

Az egyik fotón a filmszínész úgy öleli át feleségét, hogy közben a hasát fogja; éppen úgy, mint a boldog férjek, miután megtudják, hogy párjuk babát vár. Egyelőre nem érkezett hír arról, hogy Barbi várandós lenne, de persze sokan vannak, akik többet láthatnak bele a képbe, mint ami.

A közösségi médiában sokan már elkezdtek játszani a gondolattal, hogy milyen név illene Barbiék babájához, olyan fiú és lánynevek merültek fel, mint például a Melanie, az Amanda, a Benjamin és a Dominic.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés