Hirdetés

Palvin Barbara ennyi pénzt keres havonta

Garai Kitti portré Garai Kitti

Bár az elmúlt időszakban csökkenhettek a modellek bevételei, Palvin Barbara még így is jelentős vagyonnal rendelkezik.

A lap szerint a koronavírus-járvány a divatszakmának és a modelleknek is sokat ártott, így valamelyest csökkent az előző évekhez képest a magyar sztármodell vagyona is, de vagyona még így is tetemes, megközelíteg 6 millió dolláras, ami nagyjából 2,3 milliárd forintnak felel meg. 

A Green Energy Analysis becslései szerint Palvin Barbara nagyjából 42 ezer dollárt, azaz 16 millió forintot kereshet havonta -  derül ki a Világgazdaság cikkéből. 

Palvin Barbara 13 éves kora óta modellkedik, azóta pedig olyan nemzetközi divatmagazinok címlapjain szerepelt, mint a Vogue Russia, a Maria Claire, a Glamour Hungary és a L’Officiel. 2006-ban a Spur Magazine hasábjain is debütált, majd Ázsiába költözött, ahol állandó munkát kapott. A magyar sztármodell többek között a H&M, a Viktoria's Secret és az Armani Exchange reklámkampányában is szerepelt. 

Palvin 2012-ben a L’Oréal Paris nagykövete lett, és a Victoria’s Secret fehérneműcég divatbemutatóin is rendszeresen szerepelt, azonban 2019 óta ezek nincsenek. Valószínűleg ez is közrejátszhatott abban, hogy a 2018-as 8 millió dollláros vagyona kissé apadt 2022-re.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés