Hirdetés

Óvodás gyermekével halt meg az édesanya a sásdi vasúti tragédiában

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Ahogy arról korábban a Naphíre is beszámolt, csütörtök délután borzalmas tragédia történt Baranya megyében. Személyautóval ütközött össze a Pécsről Dombóvárra tartó személyvonat egy vasúti átjáróban, Sásdon. A balesetben az autót vezető nő, valamint egy gyermek a helyszínen életét vesztette, egy gyermeket pedig súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

A tragédiáról újabb részletek derültek ki, a sásdi nő éppen két óvodás gyermekét vitte haza, amikor a piros jelzés ellenére a sínekre hajtott. A család egyik ismerőse elmondta a Ripostnak, hogy az elhunyt nő gyermekei mostantól kénytelenek édesanya nélkül felnőni.

Fotó: Mávinform/Facebook
Fotó: Mávinform/Facebook

Biztos, hogy nem hajtott a sínekre piros jelzésnél. Még négy gyereke várta otthon, a picike csak egyhetes. Ne legyen dühös az anyukára senki. Vitte haza a két óvodást. Hat gyereke volt

A szomszédja is úgy véli, hogy Erika nem direkt hajtott a vonat elé, hiszen négy gyermeke várta őt otthon.

A MÁV tájékoztatása szerint idén már több mint 85 vasúti átjárós baleset történt, amelyekben több mint 30 ember vesztette az életét. Kiemelték, a vonat féktávolsága több száz méter, így a mozdonyvezetőknek az átjáróban szinte semmi esélye nincs az ütközés megelőzésére.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés