Hirdetés

Halálos baleset történt Pilisvörösvárnál

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A tájékoztatás szerint vasárnap hajnalban egy utasok nélkül közlekedő szerelvény Pilisvörösvár állomáson elütött egy embert, aki a helyszínen életét vesztette. 

A Mávinform közleményében kiemelte, a szerelvényforduló miatt a Piliscsabáról 6:05-kor Rákosra induló S76-os vonat (3279) nem közlekedik, utasai a Piliscsaba-Angyalföld szakaszon a Piliscsabáról 6 órakor a Nyugati pályaudvarra továbbinduló Z72-es vonattal (2249) utazhatnak, ami megáll Klotildligeten, Szabadságligeten, Vörösvárbányán, Szélhegyen, Ürömön, Aranyvölgyön és Óbudán is. A Rákosról 7:03-kor Piliscsabára induló S76-os vonat (3280) nem közlekedik.

Idén ez már a sokadik vonatbaleset Magyarországon, szinte minden hétre jut egy gázolás. Sajnos a vasúti átjárókban történt balesetek száma is megemelkedett idén a tavalyi évhez képest. A MÁV, illetve a hatóságok folyamatosan arra hívják fel a közlekedők figyelmét, hogy a sínek közelében körültekintően közlekedjenek és mindig győződjenek meg arról, hogy nincs vonat a közelben, mielőtt áthaladnának az átjárókon.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés