Hirdetés

Brutális a főnyeremény az ötös lottón: több mint fél éve halmozódik az összeg

Garai Kitti portré Garai Kitti

Beindult a lottóturizmus, rengeteg külföldi érkezik Magyarországra, hogy hétről-hétre szerencsét próbáljon. 

Az egész ország lottólázban ég, miután 26. hete nem sikerült eltalálni a nyerőszámokat. Most szombaton immár 4 milliárd 575 millió forint lesz a tét, ami valljuk be, első, második és sokadik ránézésre is nagyon szép. Nem csoda hát, hogy mindenki szerencsét próbál, még külföldről is átjárnak hozzánk, hogy beikszeljenek néhány számot.

A Szerencsejáték Zrt. közleménye szerint a nyeremény már több mint fél éve halmozódik, ez idő alatt pedig több mint 30 százalékkal nőtt a lottózási kedv: többen és többet is játszanak - írja a Portfolió

A közlemény szerint Szegeden, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, illetve Hajdú-Bihar megye határhoz közeli lottózóiban is feltűnően többen játszanak, köszönhetően a határon túlról átjáró „szerencsevadászoknak” is. Ezzel szemben Nógrád megyében stagnál a külföldről érkezők száma; igaz, akik jönnek, egyszerre több szelvényt is megjátszanak.

Ez a szám lehet, hogy segíthet megnyerni a hatalmas főnyereményt

Hivatkozás másolása

A Szerencsejáték Zrt. azt is elárulta, hogy az elmúlt 26. hétben melyik volt az a szám, amit a legtöbbször kihúztak. A tájékoztatás szerint összesen hatszor hozhatott szerencsét a 32-es szám. 

Mint azt a naphire.hu korábban megírta, az ötös lottó csúcstartó nyereményét 2020-ban vihették haza, amikor egy szerencsés nyertes a 13. játékhéten 6,43 milliárd forinttal lett gazdagabb. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés