Hirdetés

Meglepő őszinteséggel vallott húgáról Tóth Vera: "tényleg idegesítő néha"

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Tóth Vera volt a Palikék világa by Manna legutóbbi adásának vendége, ahol őszintén beszélt a testvéréről, Tóth Gabiról is. Az énekesnő elmondta: gyermekként jó testvérek voltak, amikor az alkata miatt csúfolták, akkor Gabi mindig megvédte. Ennek ellenére, amikor kettesben voltak nem jöttek ki ilyen jól, megállás nélkül civakodtak. Mára már ez is megváltozott.

Ma már egy picit bölcsebb vagyok, többet elviselek neki. Ha beszél, hagyom, hadd beszéljen, ha én beszélek, akkor ő nem biztos, hogy mindig hagyja, hogy én beszéljek. Megismertem őt az elmúlt 30 évben és eszerint fejlesztettem a tudásomat és türelmemet az irányába, már nincsenek olyan nagy feszkók

– mesélte Vera, majd hozzátette: Gabi mára már anyuka, neki pedig vőlegénye van és reményeik szerint hamarosan hozzájuk is érkezik egy gyermek. Inkább ezzel foglalkoznak, nem pedig hülyeségeken vitatkoznak. A Megasztár egykori győztese elárulta azt is, hogy támogatja a húgát, és ha kell, akkor megvédi a támadásoktól is, amiből elég sokat kap mostanában.

Írtam ki az oldalamra erről egy hosszú bejegyzést. Annyira a védelmére keltem, hogy az emberek néha túlgondolják Gabit. Ő tényleg idegesítő néha. Fullra tud idegesíteni! Ha én most nem ismerném és látnám kívülről, lehet, hogy engem is idegesítene, mert végtelenül megosztó személyiség, meg olyan a beszédhangja is.

Néha, amit ő ad magából, az félreértésekre ad okot. De alapvetően jó ember, egy jó fej ember, egy jó gyerek.

Vera kiemelte azt is, hogy teljesen mások mindketten, Gabinak az egész élete arról szól, hogy keresi az útját. Ezzel kapcsolatban elmondta: 2-3 évente stílust váltott Gabi, és nem maradt meg egynél, így senki nem tudja pontosan, hogy ki is ő. Majd a párkapcsolatáról is beszélt néhány szót, amiből kiderült az is, hogy Gabi mindig is egy hűséges, családcentrikus nő volt, ami a mai napig mit sem változott - írja a Bors.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés