Hirdetés

Rettenetes csapást mért Ukrajna Oroszország katonai erejére, megsemmisítettek egy partraszállító hajót

Nap Híre portré Nap Híre

Az ukrán erők támadást hajtottak végre a Krím-félszigeten található Feodoszija, annak kikötője, valamint az ott állomásozó orosz flotta ellen. Mikola Olescsuk, a légierő parancsnoka azt közölte, hogy a támadásban megsemmisítették a Novocserkasszk partaszállító hajót.

Olescsuk egy rövid videót is közölt a hajnalban végrehajtott támadásról, amin egy nagy és több kisebb robbanás látható. A támadás tényét az orosz ellenőzrés alatt álló Krím kormányzója is megerősítette. Később hivatalos orosz megerősítés jött arról is, hogy a támadásban megsérült a Novocserkasszk - írja a Telex

A portál beszámolója szerint a kelet-ukrajnai Marjinka városáról ellenkező hírek érkeztek, ugyanis Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter korábban azt közölte, hogy az orosz erők elfoglalták a város romjait, azonban az ukránok tagadták ezt és állításuk szerint tovább folyik a harc a város irányításáért.

Azt is megírtuk, hogy a magyar határon is pokoli a helyzet, ugyanis még mindig rengeteg menekült érzik Ukrajnából a háború miatt. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés