Hirdetés

Másfél évig készült feleségének egy meglepetéssel Szabó Győző, elárulta, mi volt az

Nap Híre portré Nap Híre

Az ATV #Bochkor vendége volt a népszerű színész, aki elmesélte: hiába egyeztetett a barátjával egy kegyes hazugságról, végül mindketten mást mondtak Rezes Juditnak. A számonkérés után jött az igazi meglepetés.

A szabadság szerelmese, ezért is motorozik Szabó Győző, és - mint azt Bochkor Gábornak elárulta - ezért is vágyott mindig arra, hogy saját lakóautója legyen. És bele is vágott egy régi mentőautó átalakításába, aminek köszönhetően pedig rendkívül kellemetlen szituációba került a felesége előtt ugyanis titkolta a projektet, így időnként egy barátja közreműködésével alibit kellett gyártaniuk, hogy elkészülhessen a meglepetés. Más kérdés: Rezes Judit lehetett gyanakvó, hiszen Győző barátja már korábban megágyazott ennek.

“Ez a Zoli barátom, amikor a lakást csináltuk, mindig küldött színmintákat és a színminták mögé mindig küldött 7-8 meztelen csajos képet. Mondtam neki, Zoli, ezek nem kellenek! Tudod, hogy a Judit is látja…” - magyarázta Szabó Győző a Naphire.hu információi szerint, aki az ATV stúdiójában azt is elmondta, ezzel a barátjával készítette a lakóautóját is. “Segített végig a kivitelezésben, a csiszolásban, a festésben, fújásban, mindenben. És egyszer megbeszéltük, hogy elmegyünk a kocsihoz nézni valamit, otthon meg azt mondtam a feleségemnek, hogy a Baumaxba megyünk műgyantát nézni. De a Zoli valami egészen mást mondott” - így a színész.

“És akkor hívott a Judit, hogy “Figyelj, Győző! Legközelebb bárhová mentek is, ha hazudtok valamit, legalább egyeztessetek előtte” - emlékezett Szabó Győző, majd hozzátette: “És ő mit gondolt a meztelen csajos fotókról, hogy na, vajon hol vagyunk!?”. A színész azt is elárulta, ez volt az a pillanat, amikor úgy érezte, beszélnie kell a meglepetésről és megígérte a feleségének, másnap reggel elárulja, min dolgozik hosszú hónapok óta. Másnap reggel azonban Rezes Judit lepte meg a férjét, egy nem mindennapi monológgal.

“Tudod mit? Megbízom benned, minden oké, akkor ne mondd el, hogy mi ez a meglepetés. Én elhiszem, hogy a Zolival nem kurvázni voltatok, vagy akármi, hanem valami van” - emlékezett felesége szavaira Győző, aki végül hazagurult a lakóautóval, amikor az kész lett. Vasárnap este az is kiderült, miért hagyta el több párja is Oroszlán Szonját a színész miatt. Az ATV #Bochkor című műsor  20:50-kor kezdődik a Heti Napló Sváby Andrással után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés