Hirdetés

Kegyetlen a helyzet, durvul a háború: egyre nagyobb a baj a magyar határon is

Nap Híre portré Nap Híre

Csaknem 11 500-an érkeztek Ukrajnából kedden.

Az ukrán-magyar határszakaszon 5629-en léptek be Magyarországra kedden, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 5802-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szerdán az MTI-t.

A beléptetettek közül a rendőrség 64 embernek állított ki ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást, amely harminc napig érvényes. Nekik ez idő alatt kell felkeresniük az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság tartózkodási helyük szerint illetékes hivatalát a végleges okmányok beszerzéséért - áll a közleményben.

Friss hírek a háború kapcsán

Hivatkozás másolása

Ahogy azt a naphire.hu is megírta, lángokban áll a hajógyár az oroszok által megszállt Szevasztopolban, miután Ukrajna lecsapott. A beszámolók szerint a térségben több nagyobb robbanás is történt, állítólag találat ért egy Ropucsa típusú deszanthajót, valamint egy 877-es tervszámú (NATO-kód: Kilo osztály) tengeralattjárót is, bár utóbbit még nem erősítették még. Az ukrán rakétatámadásban 24 ember sérült meg. 

Arról is beszámoltunk, hogy történelmi Putyin-Kim találkozó zajlik az orosz űrközpontban. Arról is írtunk, hogy Oroszország és Észak-Korea kiválóan kiegészítik egymást, ugyanis Oroszország élelmiszerrel, energiával és a koreai fegyverprogramhoz szükséges fejlett technológiával képes ellátni Phenjant, Kim Dzsong Un országa pedig elképesztő mennyiséget halmozott fel tüzérségi eszközökből, lőszerből és az egyszerű, de az orosz-ukrán háborúban nélkülözhetetlen fegyverekhez szükséges alkatrészekből.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés