Hirdetés

Most közölték, baj van a magyar határon

Nap Híre portré Nap Híre

Több mint 9600-an érkeztek Ukrajnából vasárnap.

Az ukrán-magyar határszakaszon 4332-en léptek be Magyarországra vasárnap, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 5301-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) hétfőn az MTI-t.

A beléptetettek közül a rendőrség 73 embernek állított ki ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást, amely harminc napig érvényes. Nekik ez idő alatt kell felkeresniük az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság tartózkodási helyük szerint illetékes hivatalát a végleges okmányok beszerzéséért - áll a közleményben.

Mint azt a naphire.hu is megírta, szombaton az oroszok hiperszonikus fegyverekkel támadták az ukrán hadiüzemeket. A tárca szerint a csapás a 155, 152 és 125 milliméteres lövedékeket, lőport és pilóta nélküli légi járműveket gyártó üzemek ellen irányult, és elérte célját. A moszkvai minisztérium legutóbb hétfőn tett bejelentést a Kinzsalnak az ukrán hadiipar elleni bevetéséről. Írtunk arról is, hogy ismét orosz rakéta- és dróntámadás-sorozat érte Ukrajnát szombatra virradóra. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés