Hirdetés

Őrjöngő vaddisznó törte ripittyára egy szépségszalon berendezését

 portré

Rendhagyó vendég látogatott el egy krakkói lakótelepen működő kozmetikai szalonba, ahol ripittyára törte az üzlet berendezését.

A vaddisznó egyszerűen beszaladt a parkokkal tűzdelt lakótelepere, egyenest a forgalmas Kapelanka utcai szépségszalonba, ahol azonnal véget vetett a kezelésnek. Nemcsak a vendégek, hanem állat is megijedt. A fél tucat ügyfél és kozmetikus fejvesztve menekült az utcára, egyikük elkövette a hibát, hogy a megriadt dúvadra rázárta az ajtót. Az persze a kiutat keresve pillanatok alatt leamortizálta a berendezést.

"A helyszínre rendőrök, állatorvos és állatmentők is kivonultak. Az állatot elfogták, és biztonságos helyre szállították - közölte a PAP hírügynökséggel Marek Aniol krakkói a rendőrségi szóvivő. Tény, hogy Krakkóban  egyre gyakrabban riasztják a hatóságokat a lakótelepeken megjelenő vaddisznók miatt.

De Rómában is előfordult már, hogy az északi városrész több lakónegyedében éjszakai kijárási korlátozást javasoltak a lakóknak a vaddisznók sorozatos támadásai után - írta a liner.hu.

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés