Hirdetés

Óriási bejelentés, nézzék, mire készül a magyar tévécsatorna Szilveszterkor

Nap Híre portré Nap Híre

Nagyszabású szilveszteri műsorral készül az ATV a szilveszterre, visszatér a képernyőre Bochkor Gábor a #Bochkorral, sztárok mérik össze tudásukat Gundel Takács Gábor műsorában, a Géniuszban, valamint öt év után áll újra színpadra Markos György az AradiVarga Show-ban.

A Géniusz szilveszteri adása december 31-én 19 órakor kezdődik, az ATV népszerű műsorvezetői, Krug Emília, Szöllősi Györgyi és Sváby András mellett Pásztor Anna, Lovász László és Szécsi Zoltán mérettetnek meg az ország legnehezebb kvízműsorában. A játékmester ezen az estén is Gundel Takács Gábor lesz.

A Géniusz után 20.25-től visszatér az ATV képernyőjére a #Bochkor. Bochkor Gábor és vendégei, Jakupcsek Gabi, Risztov Éva, Csonka András és Kabát Peti jó hangulatban, önfeledt nevetéssel búcsúztatják az évet.

21.40-kor pedig kezdődik az AradiVarga Show szilveszteri műsora, amelyben öt év után áll újra a színpadra Markos György humorista, aki egy fergeteges jelenettel szórakoztatja majd a nézőket. A felszabadult jókedvről a két házigazda, Aradi Tibor és Varga Ferenc József mellett többek között Oroszlán Szonja, Laár András és Vida Péter gondoskodnak majd. Kapcsoljon az ATV-re az év utolsó estéjén is!

Korábban Náray Tamás is az ATV-n beszélt őszintén az életéről.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés