Hirdetés

Mégis mi történik? Orbán Viktor lemondta egy nagyon fontos programját

Nap Híre portré Nap Híre

Orbán Viktor lemondta az EU-s parlamentek találkozóján tartott beszédét grúziai útja miatt. A kormányfő hétfőn a magyar elnökség programjáról és eredményeiről tartott volna előadást, helyette azonban Bóka János vesz részt az eseményen.

Orbán Viktor miniszterelnök hivatalos látogatást tesz Grúziában október 28-29-én – erősítette meg vasárnap az MTI-nek Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke a tbiliszi kormány tájékoztatására hivatkozó grúziai sajtóhíreket. A médiaértesülések szerint Irakli Kobakhidze miniszterelnök hívta meg magyar kollégáját, és a delegációban részt vesz Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter, valamint Varga Mihály pénzügyminiszter is. Négyszemközti, majd plenáris tárgyalásokra is sor kerül – írja a Blikk.

Ugyanakkor ebben az időben a miniszterelnök az EU uniós ügyekkel foglalkozó parlamenti bizottságainak ülésén tartott volna előadást az Országgyűlésben. Kövér László házelnök a hétfői nyitóbeszédében jelentette be, hogy grúziai útja miatt Orbán Viktor helyett Bóka János vesz részt az eseményen. A kormányfő a magyar elnökség programjáról és eredményeiről tartott volna előadást.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés