Hirdetés

A köztévében vitázhat Orbán Viktor és Magyar Péter? A miniszterelnök válaszolt

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt a naphire.hu is megírta, Orbán Viktor vasárnap reggel ismét árvízinfót tartott, ahol több jó hírt is közölt a helyzettel kapcsolatban. Az árvízvédelmi operatív törzs tájékoztatóján azonban nem csak az áradó Duna volt a téma, a kormányfőt arról is megkérdezték, hogy mikor tér vissza a külföldi programjaihoz, és miután vége az árvíz jelentette rendkívüli helyzetnek, hajlandó lenne-e vitázni Magyar Péterrel. 

Orbán Viktor elmondta, hogy az árvízi helyzet után helyre fog állni a "szokásos naptári rend" és minden programja ugyanúgy zajlik majd, ahogy az előre el volt tervezve. Arra a kérdésre, hogy elmenne-e a köztévébe Magyar Péterrel vitázni, a miniszterelnök előbb visszakérdezett: "Miről?" 

Lesz majd egyszer választás Magyarországon, és akkor vitázhatunk majd mindeféléről, de ebben a pillanatban normális konszolidált politikai élet zajlik Magyarországon, mindenkivel szívesen beszélünk mindenről ott, ahol annak helye van

- jelentette ki a miniszterelnök, írja az atv.hu.

A naphire.hu arról is beszámolt, hogy a szombat reggeli árvízinfón is szóba került Magyar Péter, és Orbán Viktor üzent is a Tisza Párt elnökének. Mint ismert, Magyar Péter péntek reggel hosszú posztban írt arról, hogy a miniszterelnök azt állította, hogy csak 2753 önkéntes dolgozik az árvízi védekezésen, miközben csak a TISZA Párt ennél több civil munkáját koordinálja. Orbán Viktor erre reagált a szombati árvízinfón, és azt üzente: "rosszízű vitákat védekezés idején nem javasol, ehelyett összpontosítanak a munkára."

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés