Hirdetés

Rendkívüli lépés Orbán Viktortól, órákon belül jön a fordulat

Nap Híre portré Nap Híre

Orbán Viktor hamarosan rendkívüli sajtótájékoztatót tart az Európai Parlamentben.

Orbán Viktor magyar miniszterelnök a tervek szerint két órán keresztül válaszol újságírói kérdésekre az Európai Parlamentben kedd délután. A magyar kormányfő egy nappal azelőtt tart sajtótájékoztatót, hogy az EP-ben bemutatná a magyar soros elnökség programját. Rendkívüli sajtótájékoztatót tart október 8-án, kedden 14.30-kor Orbán Viktor magyar miniszterelnök Strasbourgban, az Európai Parlament épületében – írja az Index

A magyar kormányfő amiatt utazott az Európai Parlament székházának számító francia városba, mert szerda reggel kilenc itt fogja prezentálni a magyar soros elnökség programját az EP-képviselőknek, akik ezután több mint két órán keresztül vitáznak a magyar miniszterelnökkel – írja a lap. 

A sajtótájékoztató legfőbb témája minden bizonnyal a magyar soros elnökség programja lesz, hiszen a magyar miniszterelnök másnap mutatja be azt az Európai Parlamentben egy csaknem háromórás vita keretein belül. Ugyanakkor más témák is szóba kerülhetnek: az elmúlt években visszatérő kérdés a magyar jogállamisági helyzet, valamint sokan kritizálták a miniszterelnököt a júliusi békemissziói miatt is.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés