Hirdetés

Nagyon fontos dolgot üzen Török Gábor Orbán "békemissziójáról"

 portré

Török Gábor szerint amit most látunk, nagyon nehéz Orbán Viktor politikai kudarcának nevezni. 

"Soha nem tartottam okosnak, ha a politikai ízlésünk és a reményünk vezeti az elemzést. A politikai vágyak elhagyhatatlanok, de érdemes észre venni, ha éppen más történik, mint amit szeretnénk" – kezdte a bejegyzését Török Gábor, majd azzal folytatta: Ami most történik, az bizony messze nem Orbán Viktor vesszőfutása, sokkal inkább az első igazán látványos nemzetközi sikersztorija.

"Kihasználva a soros elnökség kínálta figyelmet és fontosságot, három villámtalálkozón tudja éppen elmondani azt az egész világnak, ami neki politikailag fontos. A kalkulált és pontosan érkező támadások most tényleg csak erősítik, miközben az európai riválisok láthatóan nem tudnak Orbánnal mit kezdeni" – írja a posztban. 

És közben annyi fideszes EP-kudarc után éppen létrejön egy olyan erős frakció, amelyet a nemzetközi sajtó is egyértelműen a magyar miniszterelnök nevéhez kapcsol.

Biztos nem ezek az utolsó események ebben a küzdelemben, ráadásul számos jogos kérdés most is feltehető (leginkább: mi ebben a magyar - tehát nem csak OV - érdek?), de amit most látunk, azt nagyon nehéz (vagy inkább nagy tévedés) lenne politikai kudarcnak nevezni – írja Török Gábor

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés