Hirdetés

Orbán Viktor nagyon, nagyon megdicsért egy ellenzéki politikust - Magyar Péter azonnal reagált

Nap Híre portré Nap Híre

Orbán Viktor a makói Hagymatikum bővítésének átadásán vasárnap azt mondta: "a magyar közéletben nem szokás a másik oldalhoz tartozó politikusokról elismerően beszélni. Én ezt nem tartom jó dolognak." 

A miniszterelnök úgy folytatta, hogy "ha beszélnénk, talán még az is kiderülne, hogy nem a másik oldalhol tartozunk, sőt, az is kiderülhetne, hogy nincsenek is oldalak, mert végső soron csak magyarok vannak." A Telex azt írja, a kormányfő ezt az MSZP-s Buzás Péter, Makó 2010 előtti polgármestere kapcsán mondta, akit üdvözölt is a tömegre nézve. Orbán szerint Buzás elismerést érdemel azért, hogy akkor is adott megbízásokat Makovecz Imre építésznek, amikor ő szinte sehonnan sem kapott felkérést Magyarországon.

A miniszterelnök beszéde előtt még a konferanszié azt mondta, „Makovecz életműve annak ellenére teljes, hogy számos munkája még nem valósulhatott meg”, és hogy „fájdalmas módon” Budapesten egyetlen általa tervezett középület sem áll. „Makó viszont példát mutat tizennégy Makovecz-építményével. A vidéki Magyarország mintha hűségesebb lenne nagyfiához.”

Magyar Péter is reagált Orbán Viktor makói beszédére

Hivatkozás másolása

Magyar Péter a Facebook-oldalán a beszéd után azt kérdezte a kormányfőtől: "Upsz, ekkora a baj a legfrissebb felmérések szerint, Miniszterelnök Úr?" Majd felidézte Orbán Viktor mondatait, megjegyezve, hogy a kormányfő több évtizedes szorgalmas árokásás, megosztás és ellenségképzés után mondta azt, hogy nincsenek is oldalak, mert végső soron csak magyarok vannak.

Tetszett a március 15-i beszédem, Miniszterelnök Úr? Vagy csak egyszerűen megmérték, hogy a magyarok többsége már átlát a szitán és nem kér a szekértábor logikából, aminek segítségével a háttérben a nemzeti vagyon nagy részét haveri és családi kézbe játsszák át évtizedek óta?

- tette fel kérdéseit Magyar Péter.

Arról is írtunk korábban, hogy bár Orbán Viktor alapvetően valóságshowként, illetve tévés szappanoperaként beszél arról, ami Magyar Péter körül történik, a jelek szerint Magyar ennél sokkal jobb véleménnyel van a miniszterelnökről. Magyar Péter a Balázs Kicks műsorában ugyanis meglepő választ adott arra a kérdésre, hogy melyik létező szuperhős bőrébe bújna: elsőre bemondta Orbán Viktor nevét, majd elnevette magát és végül Lúdas Matyit mondta.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés