Hirdetés

Orbán Viktor bejelentést tett: így jön a 13. nyugdíj az idén

Nap Híre portré Nap Híre

Több szempontból is kritikus helyzetben vannak a magyar nyugdíjasok - számolt be róla nemrég a Naphire.hu. Arról is írtunk, hogy 2024 nem valószínű, hogy a magyar nyugdíjasok éve lesz, de ennél nagyobb baj is van, hiszen durva sarcot kapnak a nyakukba februártól. Arról is írtunk, hogy bestiális bűnöző vadászott magyar nyugdíjasokra Miskolcon.

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában jelentette be, hogy idén is meg fogják kapni a nyugdíjasok a szokott rendben a 13. havi nyugdíjat.

Orbán Viktor elmondta, hogy minden évben komoly beszélgetést folytat a pénzügyminiszterrel arról, hogy biztosan ki tudja-e fizetni a 13. havi nyugdíjat egy összegben, úgy, ahogy várják a nyugdíjasok.

Jelezte, hogy idén már ez a beszélgetés megvolt, így biztosan mondhatja, hogy az idei évben is meg fogják kapni a nyugdíjasok a szokott rendben a 13. havi nyugdíjat. A magyar gazdaság ebben az évben is képes lesz ezt biztosítani.

A miniszterelnök hangsúlyozta, hogy a 13. havi nyugdíj a kormány szándéka szerint a nyugdíjasok számára egyfajta karácsonyi ajándék.

via 10perc.hu

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés