Hirdetés

Megtörte a csendet Opitz Barbi barátja a pénteki balhé után

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A hírek az énekesnő halálos fenyegetéseket kapott, így érthető módon a családja nagyon aggódni kezdett érte.

Szerencsére jól záródott a pénteki balhé, ugyanis estére épségben megtalálták Opitz Barbit, akit a családja napokig nem ért utol. Az ügy azonban továbbra is rejtélyes, ugyanis a rendőrség közölte: egy nőt a lakásán a barátja megfenyegetett, és arra kényszerítette, hogy vidékre menjen vele. Az említett nő Barbi volt, akinek mint kiderült a szerelmével, Alberttel került összetűzésbe. A férfit akivel viselkedésével szemben korábban is felmerült a garázdaság gyanúja, előállították a rendőrök - írja a Ripost.

Barbi az Instagram-oldalán próbálta megnyugtatni a rajongóit, úgy fogalmazott, hogy "nagyon sok aggódó üzenetet kapok, minden rendben van, csak volt egy vita, semmi baj, de azért köszönök, hogy aggódtók, puszi". Az üggyel kapcsolatban megszólalt Albert is, az énekesnő párja:

Opitz Barbara
Opitz Barbara

Láttam a szerencsétlen sz*rkavarást, emberek elmentem dolgozni, Barbi Pesten aludt. Ennyi a nagy harc. Elég gáznak tartom, ha van egy sz*rkavaró a családban, például egy anyuka, aki képes az egész családot egy olyan ember ellen fordítani, akit soha nem láttak. Megmondom a frankót, életemben nem találkoztam se a tesójával, se az apjával, se senkivel. És, ha mocskolódni akarunk, bármikor megmutatom az anyja és az apja intelligens, életveszélyes fenyegetőzéseit, mert inkább azt verném nagy dobra, mint az ő kitalált sz*rjukat

- fogalmazott az Instagram-oldalán a sztorijai között. A fiú érezhetően Barbi eltűnését bejelentő testvérét is betalálta a szavaira, aki szintén válaszolt az új bejegyzésre: "Tegnap megtették a feljelentést, nyoma van, hogy Barbira rátörte az ajtót, betört az ablak, számtalanszor megverte, zsarolja. Ezzel nem lesz ennyivel elrendezve, Barbi fél tőle. Életveszélyes" - írt a Facebook-oldalán.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés