Hirdetés

Ön szerint Jákob Zoli most rendes volt vagy ízléstelen?

Nap Híre portré Nap Híre

Ferrarival látogatta meg egy üzemi baleset áldozatát a Nagy Ő.

A Naphire.hu is beszámolt róla, hogy Jákob Zoli, a Nagy Ő végül Bettit választotta, ami miatt Nagy Ő Nati összeomlott, de lehet, hogy az egész hazugság volt. Jákob Zoli megfordult azóta az ATV-ben és Schönbrunnban is. 

A Blikk most arról írt, hogy Jákob Zoli Ferrarijával meglátogatta a munkahelyi balesetben súlyosan megsérült Pusztai Csabát. 

Már öt éve küzd minden egyes nap pokoli fájdalmakkal a fiatal férfi, aki egy munkahelyi balesetben járt szerencsétlenül még 2019 őszén. Súlyos sérülést szenvedett, jelenleg csavarok tartják a gerincét, a bal lábában pedig izomsorvadás alakult ki. És ha mindez nem lenne elég, Pusztai Csabának a pénze után is futnia kell, hiszen a céggel nem sikerült peren kívül megegyezni a kártérítésről.

A kórházban kiderült: sérve alakult ki, a csigolyái elroppantak, a szalagjai pedig elszakadtak. Hosszú ideig minden egyes mozdulatnál szörnyű fájdalmat érzett, amit aztán szédülés és rosszullét kísért. Sok-sok év várakozás és szenvedés után végül tavaly – négy évvel a balesetet követően – végeztek el rajta egy úgynevezett gerincstabilizáló műtétet: csavarokat helyeztek a gerincébe, kipótolták az eltört csigolyát, illetve implantátumokkal rögzítették azt a szakaszt, hogy az ínszalagok megtartsák a gerincet. Ám ez sem hozta meg a várt eredményt.

Újra meg kellett tanulnom járni és lépcsőzni, három hónapig csupán ezt gyakoroltam. De izomsorvadás is kialakult a lábamban, ami csak nehezíti az életem. Jelenleg nagyon fáj mindenem, és – sajnos – már a gyógyszerek sem segítenek – mesélte szomorúan a férfi, aki kényszerből egy porfestő üzemben dolgozik. A párjával és a 15 éves fiukkal élnek, évek óta küzdenek, de eljutottak egy olyan szintre, hogy már nem bírják tovább anyagilag.

Nemrég küldött Jákob Zoltán alapítványának egy levelet, amiben leírta, hogy a gyerekük cipőjének kilyukadt a talpa, a párjának pedig elfogytak a műkörmözéshez használt alapanyagai. Legnagyobb meglepetésükre a milliárdos üzletember személyesen látogatott el hozzájuk a tűzpiros Ferrarijával, majd rengeteg eszközt adományozott nekik, a nőnek pedig azt is megígérte, hogy a későbbiekben munkát is vállalhat nála. A fiuknak pedig a Balázs Kicks tulajdonosa, Pachert Balázs vitt egy cipőt. Jákob Zoltán alapítványa egyébként évek óta segít beteg gyerekeken és felnőtt rászorulókon is. Az üzletember példa szeretne lenni mások számára, és ösztönözni az embereket arra, hogy akiknek van lehetőségük, álljanak bátran jó ügyek mellé.

Miközben a férfinak a Covid-járvány miatt húzódtak a műtétjei, az ügyvédje révén folyamatosan kapcsolatban voltak a munkáltatójával. Igyekeztek egyességet kötni a kártérítésről, amitől eleinte nem is zárkóztak el.

– Abban maradtunk, megvárjuk a műtéteket, hogy kialakuljon egy végleges állapot, s kiderüljön, mennyire épül fel Csaba. Mivel három év elteltével elévül a munkaügyi kártérítési követelés, az utolsó operáció előtt, 2022 őszén eljárást kezdeményeztünk, amit szüneteltettünk. Csakhogy a tavaly májusi operáció után nem sikerült megállapodni velük, ezért mindenképp bíróságra kell mennünk – magyarázta a Blikknek dr. Kelemen András, Pusztai Csaba ügyvédje.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés