Hirdetés

Oláh Ibolya őszinte vallomása: "Nem nagyon szeretném a születésnapomat megünnepelni"

Nap Híre portré Nap Híre

A Megasztár egykori felfedezettje már nem szívesen ünnepli a születésnapját, azt is elárulta, hogy miért.

Oláh Ibolya a minap a Család-barát című műsor vendége volt, ahol arról is beszélt, hogy már egyáltalán nincs kedve a nagy születésnapi köszöntésekhez - írja a 24.hu.

Én már úgy vagyok vele, hogy nem nagyon szeretném a születésnapomat megünnepelni, nem akarom, hogy felköszöntsenek. Amikor már közeledik az ember az ötödik X felé, akkor már nem igazán szeretne tudni arról, hogy mennyi idős. Szeretem a munkámat, szeretek dolgozni, és ez egy hatalmas ajándék lesz, hogy telt házas koncertet tartunk a születésnapomon

- mondta az énekesnő, aki ebben a hónapban lesz 46 éves. Hozzátette, hogy szerinte sokan tévhitben vannak vele kacspolatban, és el szerette volna oszlatni azt a kételyt, hogy egy nagyon bohókás, link alak lenne.

Amikor az ember ott látja az előadót a színpadon, a koncerten, és apai-anyait belead, az rengeteg munka. Mindig visszakapom azt, hogy "ó, a ti munkátok az nem is munka, csak szórakozol, te is jól érzed magad". Rengeteg próba veszi ezt körül, mire az ember kiáll a színpadra. Felkészültnek kell lenni nagyon.

- fogalmazott Ibolya.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés