Hirdetés

Nem kapkodták el: 50(!) év kapcsolat után megy férjhez a magyar színésznő

Garai Kitti portré Garai Kitti

Négy évvel ezelőtt párja megkérte a színésznő kezét, azóta készülnek a házasságkötésre. 

Nyertes Zsuzsa és párja, Attila közel fél évszázada kapcsolatban élnek, 30 évvel ezelőtt még közös gyermekük is született, azonban az esküvőre idáig nem került még sor. 

A színésznő 16 éves kora óta van együtt Attilával, de mint mondta, nem a polgári esküvő fontos számukra, hanem hogy katolikus hívőként felvegyék a házasság szentségét. 

"Túl a hatvanon már nem szeretnék vicc tárgyává válni. Azt gondolom, az én koromban nem kell nagy csinnadrattát kerekíteni egy ilyen esemény köré. Nem szeretnék habos-babos esküvői ruhát, sem óriási lagzit; ezt meghagyom a fiataloknak és a lányomnak, aki – reményeim szerint – hamarabb áll oltár elé, mint mi az édesapjával. A mi esküvőnk időpontja még nincs eldöntve, de biztos, hogy nem a médianyilvánosság előtt fogunk egybekelni" - szögezte le a színésznő a Blikknek.

Nyertes Zsuzsa arra a kérdésre is őszintén válaszolt, hogy voltak-e hullámvölgyek a kapcsolatukban. "lyen sok év után nyilvánvaló, hogy előfordulnak problémás időszakok. Nekünk is akadtak nehézségeink, voltak kísértések az életünkben, de ezek sosem voltak annyira erősek, mint a kapcsolatunk a párommal. Soha meg sem fordult a fejemben, hogy új életet kezdenék, és tudom, hogy neki sem. Rendkívül erős kapcsolat a miénk, és a szerelmünk átalakult egy sokkal erősebb szeretetté" - mondta. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés