Hirdetés

Titkosszolgálati akció indult Novák Katalin megbuktatására? Súlyos állítás az elnök tanácsadójától

Nap Híre portré Nap Híre

Skrabski Fruzsina azt is el tudja képzelni, hogy koncepciós perről van szó.

Ahogy a Naphire.hu is beszámolt róla, óriási a botrány Novák Katalin körül a kegyelmi döntése miatt. A köztársasági elnöktől kegyelmet kapott az a férfi, aki a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyetteseként éveken át eltusolta főnöke pedofil bűncselekményeit - zaklatási eseteket, illetve szexuális kényszerítések tucatjait. Novák Katalin az ATV kérdésére, miszerint megbánta-e a kegyelmi kérvény aláírását, megfordult-e a fejében, hogy lemond, és kész-e megindokolni a döntését, azt válaszolta: undorodik a pedofíliától, az elmúlt napokban egy olyan politikai kampánynak vagyunk tanúja, ami rengeteg valótlan állítást tartalmaz. Minden kegyelmi döntés a természeténél fogva megosztó, és ő az elé terjesztett több száz kérvényről minden esetben igyekszik a leginkább körültekintően dönteni. 

Novák Katalin tanácsadója, Skrabski Fruzsina kormányközeli filmes, a Három Királyfi Három Királylány mozgalom kuratóriumi elnöke most megvédte egy Facebook-bejegyzésben a köztársasági elnököt, erről az atv.hu számolt be

“Egymást hívogattuk Csintalan Sándorral, mert mindketten nagy rajongói vagyunk Novák Katalinnak. Én régi rajongója, Csintalan pedig új” - írja a Facebook bejegyzésében Skrabski, emlékeztetve: “Mindketten ismerjük mennyire nehezen hozott döntést Csintalan megverése ügyében. Én lobbiztam, hogy kapjanak kegyelmet, mert ártatlanok és koncepciós per van ellenük, nincs bizonyíték, de a köztársasági elnök hajthatatlan volt, azt mondta, hogy nem ad kegyelmet olyanoknak, akiket azért ítéltek el, mert csoportosan, vascsővel megvertek egy embert” - utalt a Budaházy-ügyben Novák Katalin által aláírt kegyelmi döntésre.

Skrabski Fruzsina elárulta a Facebook bejegyzésében, hogy Csintalan Sándor a kegyelmi botránynál rögtön felhívta azzal: “nem stimmel, hiszen mindketten tudjuk, hogy mennyire lelkiismeretesen járt el eddig mindig a kegyelmek kapcsán. Biztos vagyok benne, hogy alapos döntést hozott”.

Skrabski mindehhez hozzátette: “Az tény, hogy a 2006 utáni ellenállásban résztvevők kegyelmei nem tetszettek a titkosszolgálat-rendőrség-ügyészség-bíróság maffiának. Minden módon próbáltak engem is leállítani (fenyegetéssel, hamis információkkal, lejáratással) és próbálták Novák Katalint is rávenni, hogy ne adjon kegyelmet (hamis információkkal, javaslatokkal)”.

“Szóval el tudom képzelni, hogy titkosszolgálati akció volt az is, hogy olyan nem kellőképpen informatív anyag kerüljön az elnök elé, hogy nem minden információ birtokában hozza meg a döntést”

- írja a Facebookon.

Azt is megjegyzi; a Csintalan-ügyben is hamis információt adtak a köztársasági elnöknek, “hogy közvetlen bizonyíték van az elkövetésre, amikor semmilyen közvetlen bizonyíték, tanú nem volt, csak egy hallomás. Mondtam is az elnöki hivatalban, hogy legyenek óvatosak, mert átverik őket”.

“Másrészt azt is el tudom képzelni, hogy megint egy koncepciós perről van szó, sajnos sok ilyen van büntetőügyekben és erről is lehet tudomása az elnöknek” - írta Skrabski Fruzsina a Facebook bejegyzésében, hozzátéve: “láttunk mi már hasonló ügyet, egy szentéletű szerzetessel szembeni “liberális” lejárató akciót, amikor kiderült, hogy minden hazugság volt”.

“Szóval egy biztos: Novák Katalin az egyik legtisztességesebb ember az országban, nagyon bátor és népszerű, a tisztességtelenek ezért meg szeretnének tőle szabadulni, de sokan vagyunk mellette, akik békés és szabad Magyarországot szeretnénk!” - fogalmaz Skrabski Fruzsina, aki azt is kijelentette: 

“Nyilvánvalóan elítélem a pedofíliát, ahogy a köztársasági elnök is, minden gyereket meg kell menteni az ilyen szörnyűségektől, szerencsére az elkövető súlyos büntetést kapott és börtönben ül!”

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés