Hirdetés

Micsoda véletlen: Novák Katalin a kegyelemben részesített pedofilmosdató falujában vakációzott tavaly nyáron

Nap Híre portré Nap Híre

A köztársasági elnök tavaly nyáron a K. Endre erdélyi szülőfalujában nyaralt, alig négy hónappal azután, hogy kegyelmet adott a pedofilmosdatónak.

Novák Katalin lemondása után a Hang.hu derítette ki a Facebookon megosztott fotói alapján, hogy a lemondott köztársasági elnök és családja 2023 augusztusában több napot is Zabolán töltött. Mint írták, a képekhez fűzött kísérőszövegekben a települést nem, csak Erdélyt jelölte meg helyszínként, de látható, hogy meglátogatta a zabolai Mikes kastélyt is.

Kiemelték, hogy a sajtóban már több helyen is írtak arról, hogy a kastély felújításához a magyar adófizetők jelentős összeggel járultak hozzá. A lap értesülései szerint a kastély Angliából hazatelepült tulajdonosai szoros kapcsolatot ápolnak K. Endre családjával.

A Sándor-palota sajtóosztálya a lap megkeresésére azt közölte, hogy Novák Katalin 2023 augusztusában Zabolára magánprogramra, családi nyaralásra utazott, amit maga finanszírozott.

"Sem K. Endrével, sem feleségével, sem édesanyjával az államfő nem találkozott. A családi nyaraláson nem került szóba K. Endre ügye"

- közölték.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés